Tuotekuvaus

Tuotekuva metsään sommitellusta gin-pullosta

Studiokuvat

Verkkokauppaan & katalogeihin

Unknown block type "span", specify a component for it in the `components.types` prop

Valkoisella tai värillisellä taustalla otettavat studiokuvat ovat klassinen & tyylikäs ratkaisu saada tuoteperhe näyttämään yhteenkuuluvalta. Studiossa luotava valaistus on vailla vertaa ja monistettavissa helposti myös myöhemmissä kuvauksissa jos tulee tarve uusille kuville. Studiokuvat ovat myös kustannuksiltaan edullisia ja aikataulultaan nopeita!

Studiokuvat alkaen 22.5€ per editoitu kuva.

Studiokuva dronesta

Tunnelmakuvat

Verkkosivuille & markkinointiin

Kuvat valkoisella taustalla toistavat itseään todella nopeasti ja kuluttajalla voi täten olla haasteita erottaa tuotteet toisistaan verkkosivuilla & erityisesti sosiaalisessa mediassa. Tunnelmakuvat erottuvat joukosta, sillä jokainen kuva on tuotettu pienillä eroilla ja usein eri teemalla. Tunnelmakuvat nettisivuille tuovat eloa studiokuvien rinnalle ja voi monessa tapauksessa johtaa hyvään mielikuvaan tuotteesta joka edistää ostopäätöstä.

Tunnelmakuvat alkaen 22.5€ per editoitu kuva.

Tuotekuva pullosta vedessä

Fill-kuvat

Verkkosivuille & markkinointiin

Jos samat kuvat toistuvat verkkosivuilla jatkuvasti, käyttäjän voi olla vaikea erottaa sivuja toisistaan. Fill-kuvat ovat erinomainen vaihtoehto täytteeksi eri tarkoituksiin, kuten some-kampanjoihin tai verkkosivujen eri osioihin. Fill-kuvat otetaan tietyllä teemalla ja samasta kohteesta voidaan saada monta variaatiota nopeasti. Fill-kuvissa voi näkyä tuotetta hyvinkin vähän, sillä kuva voi auttaa kuluttajaa hahmottamaan kontekstia tai käyttökohdetta paremmin. Fill-kuvilla voi myös luoda siltoja eri mielikuvien ja muistojen välillä.

Fill-kuvat alkaen 20€ per editoitu kuva.

Fill-kuva kesäisestä kattauksesta

3D renderöinnit

Onko tuotteenne vielä kehityksessä? Entä onko teillä monessa tuotteessa täysin sama muoto ja vain etiketti vaihtuu? 3D-renderöity kuva on erinomainen vaihtoehto esitellä tuote tai vaikkapa prototyyppi, kun studiokuvat eivät ole mahdollisia. Kun tuote on 3D mallinnettu, niin kuvien ottaminen onnistuu ilman fyysistä työtä ja säästää aikaa huomattavasti.

3D-renderöidyt kuvat alkaen 15€ per editoitu kuva.
3D-mallin luonti alkaen 300€ per malli.

3D-renderöity tuotekuva